Cerruti 1881

Sinonim cu ceea ce inseamna couture si high fashion, Cerruti 1881 a fost fondat in 1967 de catre Nino Cerruti. De la originile sale care dateaza inca din 1881, cand Antonio Cerruti a pus bazele afacerii de familie in Biella, Italia, pana in prezent, brandul Cerruti a demonstrat ca excelenta designului modern poate fi de asemenea somptuoasa si inovativa.

Stilul Cerruti este definit de calitatea tinutelor sale si de catre detaliile impecabile. Abilitatea brandului de a surprinde spiritul vremurilor sale se reflecta in fiecare colectie. Cerruti a redefinit standardele si a subtiat linia dintre sexe cu ajutorul abordarii sale androgine atat pentru liniile de femei cat si pentru cele de barbati.

Astazi, Cerruti se intoarce la origini si la marii clasici. Eleganta rafinata este prezenta in reteta brandului dar intr-un mod mai contemporan, acesta adresandu-se si unui nou tip de audienta.

Incepand cu aprilie 2012, Aldo Marina Camillo este Directorul artistic al brandului. Ca un succesor demn al lui Nino Cerruti, acesta insufla un stil proaspat brandului Cerruti 1881, cu modelele sale casual chic si stilul contemporan.