Carrera

16 produse

Carrera

Niciodata neobservat, niciodata demodat. Acesta este Carrera. Un brand nascut in urma unei curse. Fondat in 1956 de catre Wilhelm Anger, un om care s-a inspirat din cursa Carrera Panamericana, care a durat sase zile si a traversat Mexicul.

De la ochelari de soare pana la articole sportive si casti, Carrera este un brand al carei esenta se traduce printr-o pasiune accentuata pentru progres si inovatie. O garantie de jumatate de secol care dovedeste ca “nu exista nicio rasplata in viata fara asumarea unui risc”. Angajati in a imbunatatii continuu calitatea produselor sale, renumitul brand, impinge constant limitele cand vine vorba despre dezvoltare si cercetari tehnologice.

Implicat activ in lumea sporturilor si jucand un rol important in lumea fashion, Carrera a obtinut un succes rasunator. Elegant si la moda, orientat pe functionalitate inteligenta, cu un echilibru perfect intre mostenire si stil, taios sau indraznet, acest brand are ceva pentru fiecare dintre cei care cauta piese cu un design ce nu paleste in fata trecerii timpului, autentic si desavarsit.