Cacharel

Cacharel

Unul dintre cele mai cautate branduri frantuzesti din lume, Cacharel a fost fondat in anul 1958 de catre Jean Bousquet. Casa de moda pret-a-porter se ghideaza in prezent dupa principiile sale initiale si urmareste aceeasi abordare estetica.

Bluza “The Cacharel” din crep i-a adus acestuia recunoasterea in 1963, insa succesul a venit in momentul in care echipa, compusa din Jean Bousquet, designerii Emmanuelle Khan si Corinne Sarrut, fotograful Sarah Moon si publicistul Robert Delphire, a reusit sa puna bazele si sa aduca la viata universul romantic al brandului. Abordarea poetica, fermecatoare si visatoare a fost pastrata de catre designerii faimosi care si-au lasat amprenta la Cacharel de-a lungul anilor. Unii dintre ei, precum Agnès B, Azzedine Alaïa sau Lolita Lempicka reprezinta acum nume importante ale industriei, detinand propriile lor branduri.

De fiecare daca cand cineva vorbeste despre Cacharel, trebuie sa vorbeasca despre Anaïs Anaïs. Acesta este primul si unul dintre cele mai de succes parfumuri de lux create de brand si dedicat special fetelor. Cacharel pour l’Homme si Loulou sunt alte doua arome renumite.
Astazi, Cacharel continua sa se adreseze femeilor si se le acompanieze in viata de zi cu zi, ajutandu-le sa isi descopere fatetele si emotiile prin intermediul creatiilor exclusive si ale parfumurilor. Mai mult, colectiile sale pret-a-porter sunt acum disponibile atat pentru barbati, cat si pentru copii.