Byblos

Nu au fost gasite produse.

Byblos

Fondata in Italia, in 1973, de catre Sergio si Arnaldo Girombelli, Byblos a fost, initial, o divizie a legendarei Genny S.p.A. Brandul a atras, in scurt timp, numeroase personalitati creative precum Gianni Versace, Guy Paulin sau cuplul Keith Varty si Alan Cleaver. Fiecare dintre acestia si-a lasat amprenta creativa, insa Cleaver si Palin au stralucit in cei 15 ani petrecuti la Byblos, datorita stilului informal relaxat si a spiritului exotic. Succesul adus companiei a permis transformarea acesteia intr-un brand independent, in anii '80.

In 2002, marca italiana a fost preluata de catre Swinger International, care imbogateste viziunea Byblos cu vasta experienta in designul italienesc, cercetare dedicata calitatii materialelor si varietatea detaliilor. Incepand cu 2006, Manuel Facchini a devenit directorul artistic al marcii. Un estet vizionar, acesta este cunoscut pentru perfectionismul si creativitatea nelimitata. Inspirat de arta, design, arhitectura si cautator neobosit al inovatiei, Manuel a reinventat stilul Byblos, transformandu-l intr-un reper pentru moda secolului 21.

Colectiile de vestimentatie pentru femei si barbati au un stil constant si uniform, caracterizat de siluete clasice, detalii esentiale, proportii originale, confort casual si croiala inovatoare.

Imperiul Byblos include, astazi, si colectii de accesorii, parfumuri, ochelari, genti, incaltaminte si decoratii. Compania este reprezentata de numeroase magazine in toata lumea, din Europa pana in Africa de Sud si din Statele Unite pana in Asia.