Buffalo

150 produse

Buffalo

Brandul nemtesc Buffalo s-a remarcat ca lider al industriei inca de la inceputurile sale, in 1979, initial ca producator de incaltaminte. Acesta si-a facut intrarea pe piata europeana prin intermediul magazinelor de retail din Neel Street, Camden si Kings Road din Londra, iar la doar 10 ani de la fondarea sa a inceput sa isi distribuie produsele in tari precum Franta, Olanda sau SUA.

Intotdeauna orientat pe tanara generatie si pe zona efervescenta de fashion, Buffalo a devenit un brand bine cunoscut si cu renume, produsele sale fiind comercializate in intreaga lume. Calitatea acestora este ireprosabila iar designul lor este impecabil, transformandu-le in articole perfecte pentru toti iubitorii de fashion.

Astazi, Buffalo si-a extins afacerea, pentru a putea oferi o linie de accesorii si una de imbracaminte. Brandul isi propune sa creeze design-uri indraznete, folosind materiale de inalta calitate pentru toti iubitorii de fashion. Este un brand care aspira sa fie in fruntea tendintelor din fashion si se concentreaza sa creeze pantofi deosebiti, influentati de ultimele tendinte si stiluri de pe scena fashion londoneza.