Bruno Magli

Nu au fost gasite produse.

Bruno Magli

Frumusetea, inovatia, maiestria si exclusivitatea sunt sinonime cu estetica promovata de Bruno Magli. Brandul a fost fondat in anul 1936 de catre trei membri ai familiei Magli: Marino, Maria si Bruno. Ei au creat pantofi, genti si accesorii apreciate de cei care care cauta perfectiunea atunci cand vine vorba despre fashion.

Desi initial a fost o afacere mica, ce isi avea sediu intr-o pivnita, dintr-o casa din Bologna, Bruno Magli a crescut rapid si si-a perfectionat arta de a face articole de incaltaminte perfecte. Pivnita a devenit un loc pentru artizani, iar fabrica nu a intarziat sa apara. Desi la inceput s-a pus accentul pe stil si functionalitate, anii 60' au marcat debutul unui nou capitol: Bruno Magli a intrat in lumea fashion-ului iar pantofii sai cu toc stiletto si varf ascutit au avut un succes neasteptat.

Desi a fost copiat de catre competitori, brandul si-a pastrat renumele de prestigiu in industria articolelor de incaltaminte. El a ramas fidel valorilor sale, iar fiecare articol semnat Bruno Magli denota stil, eleganta si rafinament.

In ianuarie 2007 Bruno Magli a fost preluat de catre un investitor. Cu toate acestea, noul management a reusit sa pastreze dedicatia si designurile traditionale italienesti care au facut renumit acest brand.