Boxfresh

Nu au fost gasite produse.

Boxfresh

Ca brand cu un debut timid pe piata si radacini londoneze puternice, Boxfresh a reprezntat un simbol puternic pentru streetwear-ul britanic inca din 1989. Aparut initial ca un brand de tricouri sub conducerea lui Roger Wades, in 2006 Boxfresh s-a dezvoltat incepand sa produca propria colectie de incaltamine. Acesta este un brand care a inspirat o intreaga generatie de entuziasti ai gandirii libere, deschisi spre influentele care isi faceau loc dinspre Atlantic.

Boxfresh vine cu avant pentru a-si revendica statul de jucator cheie pe piata mondiala a industriei fashion. Intruchipand natura impredictibila a spiritului tineresc, a culturii si creativitatii londoneze, Boxfresh este uniforma celor care apreciaza design-ul manifestat cu desavarsire in street style.

Materialele, croielile, modelel si siluetele ilustreaza tendinta de a impinge limitele creativitatii si ale esteticii, culorile vibrante creeaza atmosfera si seteaza un precedent in ceea ce priveste intoarcerea la forma si functionalitate, potrivite acestui brand iconic. Boxfresh este reprezentativ pentru stilul londonez inovator. O voce credibila pentru generatiile tinere, Boxfresh se vinde in prezent in 2000 de magazine din peste 35 de tari.