Borsalino

Nu au fost gasite produse.

Borsalino

Din 1857 Borsalino a reprezentat traditia si maretia Made in Italy. Giuseppe Borsalino, s-a bucurat de educatia primita in Paris, s-a intors in tara sa natala, Italia, si a deschis primul sau magazin in Alessandria, impreuna cu fratele sau Lazzaro. Acesta a fost inceputul nu doar al unei legende vii dar si al uneia dintre cele mai de succes afaceri de familie din industrie.

Artizanatul face parte din ADN-ul companiei. Unicitatea produselor Borsalino sta in procesul de productie: realizate din blanuri fine, care trec prin cincizeci de faze de productie si este nevoie de o medie de sapte saptamani de munca pentru ca o palarie sa fie gata. Acest proces traditional indelungat a fost transmis din generatie in generatie si secretul sau sta in rigoarea stadiilor tehnologice ce alterneaza cu cele din procesul de lucru manual. ce determina calitatea si controlul produsului in stadiul sau final.

Palariile premiate sunt lucrate manual din cele mai bune materiale. Unul dintre cele mai cunoscute modele semnate Borsalino, acest simbol al masculinitatiii si elegantei, s-a nascut intamplator datorita intuitiei grozave a lui Giuseppe. Inca de la inceput, acest model iconic si variatiile sale au fost observate in filme, purtate de actori faimosi precum Bogart in Casablanca si Delon in filmul cu acelasi nume.

In prezent Borsalino detine saisprezece puncte de vanzare in Italia, unul in Paris si este un brand vandut in unele dintre cele mai prestigioase magazine din intreaga lume.