Blugirl Folies

Nu au fost gasite produse.

Blugirl Folies

Orice femeie care adora rafinamentul si opulenta cunoaste brandul Annei Molinari, Blugirl. Supranumita "Regina trandafirilor", aceasta a pus bazele imperiului in 1977, cucerind lumea model cu creatiile sale magice si seducatoare, ce intruchipeaza perfect idealul feminitatii.

Ca reactie la dezvoltarea rapida ce a urmat, grupul Blufin S.p.A. a fost infiintat in 1988, incluzand pe langa Blumarin si brandurile Miss Blumarine, Blugirl, Blugirl Folies si Anna Molinari.

Daca Blumarin este cunoscut ca brandul principal datorita articolelor sale cult, Blugirl s-a impus din 1995 drept un label tineresc si informal. El le ofera clinetelor sale nu doar colectii casual extrem de atragatoare, ci si colectii de accesorii sic, o colectie de imbracaminte de casa si o linie de parfumuri captivante si rafinate.

Blugirl Folies a fost lansat in 2007, urmarind spiritul labelului Blugirl. El este destinat fetelor care aleg tinute relaxate, pline de stil si accente contemporane. Creatiile sale pentru adolescente au cucerit clientela aflata in cautarea de piese dinstinctive, pline de viata, ce se diferentiaza prin culori contrastante si imprimeuri grafice unice.
Astazi, brandurile de succes sunt disponibile in majoritatea magazinelor exclusive de pe intreg globul si in magazinele dedicate existente in orase precum Roma, Milano, Paris sau Shanghai.