blugirl Blumarine

Nu au fost gasite produse.

blugirl Blumarine

Orice femeie care crede ca nu exista rochii prea scurte sau diamante prea mari, trebuie sa fi auzit de brandul Annei Molinari, Blugirl. Regina trandafirilor, acesta este apelativul designerului, a inceput sa-si cladeasca imperiul in 1977, cucerind foarte rapid lumea modei cu creatiile sale magice si seducatoare care intruchipeaza perfect idealul feminitatii.

Ca o reactie a dezvoltarii rapide ce a urmat, Blufin S.p.A. a aparut in 1988 si pe langa Blumarin, acesta include si Miss Blumarine, Blugirl si brandul Anna Molinari.

Daca Blumarin este cunoscut ca fiind brandul central datorita obiectelor sale de cult, Blugirl lansat in 1995 iese in evidenta ca cel mai tanar si informal brand.
Eleganta fara efort promovata de catre designer este usor de recunoscut in aceasta linie ready-to-wear, creata special pentru femei tinere care doresc sa abordeze un stil romantic dar iconic in acelasi timp. Este o oglinda a brandului Blumarine dar cu o atingere de fantezie si creativitate.
Lumea Blugirl ofera nu doar colectii de haine irezistibile dar si o gama de accesorii elegante, o colectie de imbracaminte de casa precum si o captivanta si incantatoare linie de parfumuri.

Astazi, tanarul brand incununat de succes, Blugirl, poate fi gasit in cele mai exclusiviste magazine din intreaga lume precum, Roma, Milano, Paris sau Shanghai.