Big Star

473 produse

Big Star

Big Star Limited a fost fondat in 1972, in Elvetia. In anii '70 si '80 a devenit foarte popular in Europa, in special in Germania si Franta, unde era considerat unul dintre brandurile de top din industria denimului.
In 1990, Big Star si-a facut simtita prezenta si in Polonia, iar initial a operat sub licenta. Datorita dezvoltarii retelei sale comerciale si a capitalului majoritar polonez, 100% din actiunile companiei au fost cumparate de actionarii actuali.

In prezent, Big Star Limited detine un lant de 250 de magazine in Polonia si in alte tari, aflandu-se in continua expansiune. Oameni diferiti au nevoi diferite, iar Big Star a inteles acest lucru. Acesta este si motivul pentru care brandul ofera modele variate de jeansi, potrivite pentru orice stil, statura sau ocazie. Ofera lor include o multitudine de jeansi, topuri si accesorii realizate din materiale de cea mai buna calitate. In fiecare an, diversitatea si stilul deosebit al acestor produse atrage din ce in ce mai multi clienti din toata lumea.