Biaggio

Nu au fost gasite produse.

Biaggio

Istoria brandului Biaggio Jeans dateaza inca din anul 1988, cand a fost fondata compania Moncey Textiles. Brandul frantuzesc a devenit cunoscut in mai putin de cinci ani, iar pentru a asigura calitatea produselor sale, a deschis biroul de productie in China, pentru a superviza in totalitate procesul de productie. Echipa de design si-a dorit sa descopere noi provocari in peisajul modei, astfel ca in 2009 au decis sa infiinteze un nou brand pentru barbati, Biaggio Jeans.

Brandul si-a dorit sa se faca remarcat in randul producatorilor de imbracaminte pentru barbati datorita stilului lor emblematic. Inspirandu-se din stilul italienesc inconfundabil, el a creat o linie de articole moderne si elegante, revolutionand lumea denimului. Astazi, Biaggio Jeans este recunoscut drept unul dintre cei mai faimosi producatori de jeansi, fiind extrem de popular datorita atentiei sale pentru calitate, utilitate si raportul calitate-pret.

Scopul lor este de a atrage atentia asupra brandului prin mentinerea standardelor de calitate, iar dupa succesul inregistrat in Franta, ei urmaresc de asemenea sa se extinda inclusiv pe pietele europene.