Bell & Ross

Nu au fost gasite produse.

Bell & Ross

Fondat de catre designerul francez Bruno Belamich si elvetianul Carlos A. Rosillo in 1992, brandul Bell & Ross este specializat in fabricarea ceasurilor Swiss-made, ideale pentru barbatii aflati in situatii extreme. Astronautii, pilotii, scafandrii sau genistii isi folosesc ceasurile precise si de incredere, create pentru a replica forma unui instrument desprins dintr-o aeronava.

Bell & Ross este un nume sinonim cu excelenta si durabilitatea ce transcend timpul. Utilizatori profesionisti, designeri, ingineri si maestri ceasornicari isi combina abilitatile pentru a produce opere de arta durabile, ce indeplinesc patru principii fundamentale: lizibilitate, performanta, precizie si etanseitate.

Fiecare ceas Bell & Ross este o piesa exceptionala, construita in jurul unui mecanism complex si precis. Miscarea mecanica reprezinta "partea vie" a ceasului. O capodopera de ingeniozitate, ce simbolizeaza secole de istorie in realizarea ceasurilor. Concepute original drept ceasuri adecvate pentru uzul profesional, piesele de lux Bell & Ross sunt realizate manual cu GMT precis, Grand Date, mecanism automatic si miscari cronografice precise, fiind finisate pentru a implini cele mai inalte standarde ale brandului pe care il reprezinta.