Barker

Nu au fost gasite produse.

Barker

Achizitionarea perechii perfecte de pantofi reprezinta o incercare pentru cei mai multi dintre noi. Insa nu pentru cei de la Barker's. Acestia par sa detina toate raspunsurile atunci cand vine vorba de pantofi. Pantofi perfecti. Cei care se potrivesc cu perechea ta favorita de jeansi sau cu cel mai elegant costum din garderoba ta. Cei care te fac sa iesi in evidenta intr-o multime si cei care vorbesc despre tine si despre stilul tau.

Pentru aceia care tintesc spre perfectiune in orice detaliu, Barker produce pantofi in orasul Northamptonshire inca din anul 1880. Compania al carei fondator a fost Arthur Barker s-a transformat rapid intr-una de succes – si pe buna dreptate, am spune noi, deoarece chiar si dupa atatia ani, artizanii brandului folosesc numai piele de cea mai buna calitate, uscare naturala si finisare traditionala in vederea producerii pantofilor. Acestia reprezinta pasi importanti intr-un proces ce da nastere pantofilor unici.
Pantofii Barker sunt vanduti in intreaga lume si reprezinta, chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti, garantia ca unele lucruri nu se schimba niciodata.