Bally

Nu au fost gasite produse.

Bally

Inca din 1851, Bally a fost un sinonim al calitatii "Swiss Made" si al stilului contemporan. Brandul celebru in intreaga lume a fost fondat de catre Carl Franz Bally si fratele sau Fritz, ce aveau in minte o viziune: sa dea nastere unor piese de incaltaminte realizate manual din materiale spectaculoase ca aspect, care sa ofere si functionalitate si anduranta.

Deschizatorii de dumuri in ceea ce priveste luxul s-au dedicat inca de la inceput depasirii oricarui standard. Si chiar daca inovatia facea deja parte din brand, nu lipsesc mixul unic de tehnologii traditionale si tehnologii noi. Produsele sale, atat impecabile din punct de vedere estetic cat si functionale, vorbesc despre mostenirea "Swiss", fara a uita de finisare, calitate, stil, confort si eleganta. De aceea, nu este de mirare ca numele "Bally" rezoneaza cu eleganta neostentativa, excelenta, rafinamentul, exclusivitatea, atentia la detalii si designul distinctiv. Toate au durat de-a lungul ultimilor 150 de ani.

Bally detine in prezent 750 de puncte de vanzare in 66 de tari si produce nu doar o mare varietate de pantofi si genti, ci si doua colectii pe an, atat pentru femei cat si pentru barbati.