Bagatt

Nu au fost gasite produse.

Bagatt

Bagatt este o companie italiana ce se ghideaza dupa valori traditionale precum calitatea, increderea si loialitatea, potentate de o continua dorinta de inovatie si de dinamism.

Afacerea a inceput cu o tabacarie numita Quattroci srl, care realiza de asemenea si talpi sau tocuri pentru pantofi, ulterior incepand sa asambleze si sa produca pantofi in intregime. Aceasta a crescut atat de repede incat, dupa scurt timp, s-a mutat in Arona, orasul ce a servit drept inspiratie pentru companiei.

Astazi, Bagatt reprezinta o prezenta globala importanta, iar maiestria lor este recunoscuta la nivel international. Pasiunea, cunostintele si atentia la detalii sunt usor de observat atat in colectiile de incaltaminte, cat si in linia extinsa de accesorii pe care brandul o detine. Fiecare piesa este contemporana si versatila, realizata pentru a intregi o varietate enorma de tinute. De la tinute pentru birou la outfituri indraznete pentru club, Bagatt are abilitatea de a oferi nu doar perechea perfecta de pantofi pentru fiecare, ci si cea care se potriveste cel mai bine cu tendintele actuale si cu dorintele cumparatorului modern.