Angels Never Die

Nu au fost gasite produse.

Angels Never Die

Nu mai tarziu de anul 2001 se intampla ca Angels Never Die sa cugete la ceea ce inseamna sa fii femeia Angels Never Die. Era invelita intr-un fald de material ca un stil, ca o atitudine, un instict si o dorinta. Intai au visat la ea, apoi au creionat-o, apoi au conturat-o, au invelit-o, au acoperit-o cu culori, au invesmantat-o in in, casmir si matase, lasand detaliile sa faca diferenta. S-ar face remarcata drept o femeie ce isi stabileste propriile limite, isi alege propriile detalii si isi proclama siguranta de sine, intruchipand individualismul, respingand platitudinea si portretizand atitudinea de "a fi".

Filosofia brandului: producerea de articole de imbracaminte rafinate, pentru atingerea unul look neconventional si lipsit de constrangeri reprezinta ANGELS NEVER DIE.

Bogatia modelelor reflecta o contopire a culturii urbane cu un strop de atitudine sic. Purtata ca declaratie de stil urban cu putere si mandrie, ANGELS NEVER DIE nu se abtine de la nimic. Proclamata ca increzatoare, colectia ne poarta pe stradute laturalnice si zone industriale.

Manate de spiritul tineretii, produsele rivalizeaza cu catifeaua, sunt invidiate precum matasea si sunt pline de atitudine. Moda ce apartine lumii, lansata de cei care o experimenteaza.