Alexander McQueen for Puma

Nu au fost gasite produse.

Alexander McQueen for Puma

Cand vine vorba despre stil, performanta si inovatie, PUMA este brandul care a setat regulile jocului inca de la aparitia sa in 1948. La inceput in 1942, fratii Rudolf si Adolf Dassler au pus bazele Dassler Brothers Shoe Factory in Herzogenaurach, Germania, dar mai tarziu s-au separat si Rudolf Dassler a decis sa scrie istoria in ceea ce priveste industria de incaltaminte sportiva, cu PUMA.

De mai bine de 65 de ani, brandul recunoscut la nivel global si-a creat un renume in ceea ce priveste designul de incaltaminte pentru cei mai rapizi atleti din lume. Compania care a inventat tehnologia "SUPER ATOM" realizeaza produse sportive performante, de la incaltaminte la accesorii, nu doar pentru fotbal dar si pentru alergat, antrenamente si fitness, golf si sporturi cu motor. Ea foloseste cele mai inovatoare tehnologii si modele, imbinand cu succes influentele creative provenite din lumea sporita, moda si stilurile diferite de viata.

De-a lungul anilor, PUMA a colaborat de asemenea cu branduri de renume precum Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro si Hussein Chalayan, sub numele PUMA Black Label. Construite pentru a obtine performanta si realizate pentru viata de zi cu zi, produsele acestui brand se concentreaza pe calitate si stil premium, functionalitate si inovatie.

In nesfarsita cautare a ceea ce urmeaza, mesajul brandului PUMA spune tot: "Mereu mai rapid". Acesta reflecta istoria bogata a brandului si dedicarea sa in ceea ce priveste realizarea de produse mai usoare pentru a oferi mai multa agilitate consumatorilor sai.