Alessandro Dell Acqua

Nu au fost gasite produse.

Alessandro Dell Acqua

Esenta modei italiene, Alesandro Dell'Acqua, si-a inceput cariera la 23 de ani cand i s-a oferit un contract de exclusivitate pentru a crea designul uneia dintre colectiile Genny, unde lucra alaturi de Gianni Versace. Pe langa munca pe care a depus-o pentru brand-ul sau, a detinut de asemenea, functia de director de creatie pentru Malo, compania italiana de articole tricotate si de asemenea a supravegheat munca pentru colectia ready-to-wear La Perla. Si-a prezentat prima colectie prêt-a-porter in 1996 si prima linie pentru barbati in 1998.

Fiecare dintre colectiile designerului, special create pentru femeia moderna, au fost dedicate feminitatii si libertatii. Haine luxoase si articole simple sunt potrivite perfect pentru a crea un look feminin, senzual si modern, in timp ce materiale pretioase si elemente formale creeaza un melanj perfect pentru a sublinia silueta feminina, raspunzand, in acelasi timp, cerintelor vietii contemporane. Alessandro Dell'Acqua intruchipeaza femeia ca fiind libera si puternica. Aceasta isi doreste sa fie frumoasa si dorita. Nimic surprinzator avand in vedere ca toate colectiile sale au fost inspirate intotdeauna de puternicele trasaturi feminine si senzualitatea femeilor italiene.

Cand vine vorba de barbati, croielile elegante si clasice sunt combinate cu detalii moderne si sofisticate. Hainele exceptionale au un aer masculin care reaminteste de putere si senzualitate. Imaginea barbatului Alessandro Dell'Acqua inspira eleganta, lux si scoate la iveala o oarecare excentricitate si capacitate de a crea un echilbru intre traditie si inovatie, intr-un stil care e in intregime modern si personal.

In 2009 faimosul designer italian anunta ca paraseste brandul eponim si in prezent se afla la conducerea brandului Rochas si a noului sau label No. 21.