AERIN

Nu au fost gasite produse.

AERIN

Creatoare vizionara, Aerin Lauder, care a cucerit femeile stilate de pretutindeni, cu pasiunea si optimismul sau, a fondat brandul global AERIN, redefinind standardele luxului cu ingeniozitatea si creativitatea sa. Pornind de la premiza ca a trai frumos este o arta si nu un efort, marca ofera atat colectii de moda, cat si de produse de ingrijire, accesorii si decoratiuni pentru camin.

Stilul de viata si pasiunile creatoarei Aerin Lauder inspira stilul colectiilor, in timp ce mostenirea sa creativa asigura originalitatea si renumele marcii. Produsele semnate AERIN sunt definite de designul clasic, materialele unice si viziunea moderna. Sunt create dintr-o perspectiva unica, ce captiveaza imaginatia consumatorilor, pe o piata ce are nevoie de un suflu proaspat.

Nepoata celebrei Estee Lauder este perceputa astazi, de catre public, drept lider, prieten, creator, editor si colaborator. Sofisticarea si stilul sau casual au fost scoase in evidenta in numeroase publicatii internationale, astfel incat este astazi un model pentru femeile din toata lumea.
Colectiile oferite de compania sa combina inspiratia, aspiratia si accesibilitatea, pentru a crea un mix unic, ce raspunde dorintei tuturor femeilor de a se simti frumose, sic, increzatoare si relaxate. De accea, AERIN este asociat cu atribute precum feminin, modern, rafinat, clasic si lejer.

In calitate de Director de Stil si Imagine al casei Estée Lauder, Aerin Lauder coordoneaza procesul creativ de la faza de conceptualizare pana la executie, asigurand balanta intre mostenirea brandului si tendintele contemporane.