adidas

adidas, brandul gigant, unul din cele mai celebre nume din industria sportului, are o lunga istorie, ce a inceput in 1920, cand Adolf Dassler si fratele sau Rudolf au fondat o afacere de familie in Herzogenaurach, Germania. In anii '40, cei doi frati s-au separat, insa compania si-a continuat evolutia. Pentru adidas, nimic nu este imposibil.

Viziunea lui Adi Dassler era de a oferi oricarui sportiv cel mai bun produs pentru activitatea sa, care sa-i asigure performanta, rapiditate si putere. Acest principiu l-a ghidat pe Dassler de-a lungul carierei, pana la moartea sa, in 1978. Cu 700 de inovatii patentate si alte drepturi de proprietate industriala globala, activitatea lui Dassler a fost rezultatul unei neincetate cautari a perfectiunii. Credinta si tenacitatea sa definesc spiritul adidas, reflectat in mai multe branduri secundare.

adidas Sport Performance se bazeaza pe principiul "Joaca pentru a castiga" si este adresat unor categorii-cheie: fotbal, baschet, atletism, antrenament si activitati in aer liber.

adidas Sport Style reuneste doua grupuri: The Originals Group si the Fashion Group. adidas Originals reinterpreteaza mostenirea adidas, dovedind calitatile sale unice, in orice timp si spatiu, pentru orice stil sau pasiune.

The Fashion Group include marcile Y-3, Porsche Design Sport, adidas SLVR si adidas NEO. Impreuna, acestea redefinesc vestimentatia sport autentica.

Lansand noi produse revolutionare cu fiecare colectie, pentru numeroase ramuri sportive, adidas a facut istorie in moda sportiva si ramane numele de referinta pentru atletii si stilistii din lumea intreaga.