7 for all mankind

Nu au fost gasite produse.

7 for all mankind

Conceput in Los Angeles, California, 7 For All Mankind este brandul ce face diferenta in industria denimului. L. A. este un punct de referinta in lumea modei inca din toamna anului 2000, aducand denimul de calitate in atentia generala.

Brandul este cautat special pentru tehnologiile inovatoare de prelucrare a denimului, broderii si finisaje impecabile, atragand atentia celor mai importante nume din industria modei sau ale Hollywood-ului. 7 For All Mankind surprinde stilul inimitabil al Californiei, incurajand, exprimarea stilului individual, prin moda.

Imbinarea de couture cu denim, exprimata intr-un mod ce sfideaza limitele creativitatii, a atras atentia unor personaje precum Zac Posen, Azzedine Alaia, Evan Yurman si Pucci, rezultand in colaborari ingenioase si parteneriate extrem de interesante.

Construit in intregime pe ideea exprimarii individuale, brandul a transformat denimul intr-un stil de viata, marindu-si linia de productie ce include in prezent femei, barbati, copii, articole sportive, genti si incaltaminte.

7 For All Mankind este prezent in magazine exclusiviste din peste 80 de tari si in peste 100 de puncte de comercializare din America de Nord, Europa, Asia si Orientul mijlociu.