#wearconfidence // #orderconfidence

FTD

Exista o senzatie care te face sa crezi ca lumea e a ta!

Exista o stare care te face sa simti ca cerul este limita!

Exista o atitudine care te conduce spre succes!

Nu poti descrie usor in cuvinte momentul acela magic in care te privesti in oglinda si simti satisfactie, fericire, entuziasm, in care stii ca vei avea o zi excelenta! Pentru ca, in acel moment, tu detii puterea sa o faci asa cum iti doresti tu sa fie. Este ziua in care porti cu tine increderea!

Increderea este o stare definita de emotii, experiente de neuitat, persoane speciale, culoarea care iti pune ochii in evidenta, rochia in care atragi toate privirile, camasa in care nimeni nu-ti rezista si pantofii cu care plutesti deasupra lucrurilor. Este lookul care te face sa te simti special din cap pana-n picioare!

Poarta cu tine increderea in fiecare zi si:

  • Realizezi ca orice este posibil

Poate fi piesa din garderoba ta cea care sa-ti scoata la iveala curajul! Suna superficial dar stii exact cum perechea de jeansi potrivita poate sa starneasca alter egoul celei mai timide persoane. Cand ceea ce porti este incredere, descoperi despre tine lucruri pe care nu le-ai stiut si iti amintesti ca detii mai multe calitati decat ai realizat vreodata.

  • Te transformi intr-un optimist

O tinuta care te face sa te simti fabulos are un anume fel de a te face sa te bucuri de fiecare clipa, de a te face sa pui in aplicare lucrurile pe care le-ai amanat, sa traiesti clipa.

  • Atragi mai multe aventuri

Cand te simti si arati bine, vrei sa fii vazut, admirat, esti deschis propunerilor, iesirilor, care se pot transforma in aventuri pe care nu le-ai anticipat. Da, tinuta poate fi scanteia care produce schimbarea in viata ta!

  • Te rasfeti mai mult

Cand te simti increzator, stylish, confortabil, tinzi sa iti amintesti exact ceea ce vrei si ceea ce meriti. Pentru ca au fost multe momentele in care nu ai fost o prioritate pentru tine, alege piese vestimentare care sa fie reminderul de care ai nevoie sa stii ca esti special si meriti  tot ce-i mai bun!

Poarta pantofi cu care plutesti deasupra lucrurilor.

Camasi in care nimeni nu-ti rezista.

Blugi in care trezesti pasiuni

Si rochii in care atragi toate privirile.

Poarta increderea cu tine oriunde te-ai duce.

Fashion Days.

#wearconfidence//#orderconfidence

Descopera noua colectie in aplicatia mobila și pe fashiondays.ro

Fii primul care comenteaza