2014 – Anul #hiFIVE

Bine v-am gasit in 2015, prieteni! Noi l-am inceput cu o evaluare a activitatilor de anul trecut care a fost unul deosebit pentru noi. Am sarbatorit aniversarea noastra de 5 ani cu mare fast si ne-am mandrit ca am reusit in tot acest timp sa devenim cea mai mare destinatie de shopping online din Europa Centrala si de Est.

Acesti 5 ani au fost plini de suprize, provocari si victorii. Acum in magazinul nostru aveti la dispozitie 24/7 o selectie impresionanta de produse originale, mai mult de 500 000, de la peste 1000 de branduri internationale de top. Livram mai rapid ca niciodata si avem un shop deschis in care puteti naviga in voie fara sa va creati un cont. Mai mult, ne gasiti pe mobil si pe tableta prin aplicatiile noastre dedicate.

Niciuna dintre aceste realizari nu ar fi fost posibila fara suportul vostru. Voi ati creat povestea Fashion Days! Anul trecut, ne-am dorit sa va multumim pentru sustinerea voastra printr-un gest simplu: un #hiFIVE.

ro_collage

Dupa ce v-am aratat recunostinta noastra printr-un #hiFIVE, ne-am bucurat tare mult pentru ca am primit inapoi peste 10 000 de #hiFIVE-uri. Am petrecut o luna intreaga pentru cei 5 ani de Fashion Days, timp in care v-am rasplatit cu premii si ne-am distrat foarte tare, mai ales cu provocarile #hiFIVE pentru celebritati!

Va mai aduceti aminte? Andreea Ibacka, Ana Morodan, Diana Dumitrescu, Kamara si Daniel Buzdugan au concurat pentru cel mai bun #hiFIVEr. Titlul a fost castigat la final de Andreea iar pierzatorii au livrat colete catre voi ca o ultima provocare.

A fost tare amuzant…insa fara voi aniversarea nostra nu ar fi fost la fel!!

Va multumim din nou pentru ca ati fost alaturi de noi, pentru loialitatea voastra si increderea pe care o aveti in noi. Ne dorim sa continuam sa ne bucuram impreuna de moda si de stil in anii care vor urma pentru ca…EVERY DAY IS A FASHION DAY, right? 🙂

Fii primul care comenteaza