Mergi la conţinutul principal

Cum iti rasfeti hainele si simturile

blog-900x500

Parca niciodata nu ai prea multe articole in garderoba, nu-i asa? Intotdeauna e binevenita o piesa noua care sa iti completeze perfect outfitul. Te incurajam sa investesti in acele articole-cheie care fac diferenta si care te salveaza din orice impas vestimentar. Si pentru ca le vei purta iar si iar, e important sa stii cum sa pastrezi acel aspect de nou si prospetimea de lunga durata.

Nimic nu este mai placut decat atingerea unei texturi fine, mirosul unei brize racoroase de vara, al unei paduri inflorite sau al mirodeniilor tropicale… Sunt senzatii care iti relaxeaza simturile, iti dau o stare placuta de calm, te transpun pentru moment in mijlocul naturii si te indeparteaza de agitatia unei zile urbane.

Si da, le poti oferi articolelor tale vestimentare favorite ingrijirea delicate de care au nevoie, in timp ce evadezi din cotidian in mijlocul naturii, rasfatandu-ti simturile.

Cum? Cu formula Lenor! Aceasta ajuta la conservarea texturii si structurii tesaturilor, prevenind cele 3 semne ale deteriorarii hainelor: pierderea formei, decolorarea si aparitia scamelor.

Adela Popescu recomanda colectia Lenor Inspired by Nature, pentru acea experienta olfactiva reconfortanta! Piesele ei preferate din garderoba sunt cele comode, din materiale naturale, cu imprimeuri organice, care o fac sa se simta mai aproape de natura.

FA UN PAS INAPOI SI RELAXEAZA-TE

Alege un moment in care sa evadezi in natura si sa-ti rasfeti simturile intr-o oaza de calm, invelita in prospetime de lunga durata, cu noile parfumuri Lenor Inspired by Nature.

Deep Sea Minerals: Liniste  – Elementele acvatice, pure ofera prospetime tesaturilor. Lenor Soothe este proaspat, ozonic, acvatic, oceanic.

Lenor2

Silk Tree Blossom: Revigorare – Inspirat de aroma fina a arborelui de matase, ofera un parfum autentic hainelor. Elementele aromatice calde, din lemn, creaza un sentiment de confort. Lenor Revitalize este pur, veritabil, usor dulce.

Lenor1

Unt de Shea: Rasfat – Acest parfum prezinta un amestec de note calde, care includ mosc alb si chihlimbar, oferind hainelor o aroma catifelara si bogata. Lenor Nurture este veritabil, cald, catifelat.

Lenor3