Despre Fashion Days

Cum lucram

  • Branduri de top la preturi atractive

Ai acces la peste 500.000 de produse de la o varietate impresionanta de peste 1000 branduri, pe care le oferim deseori in exclusivitate si cu discounturi atractive.Marella, Max&Co, Sportmax Code, IKKS, Trussardi, Zee Lane Collection, Furla. Ted Baker etc. sunt doar câteva din cele mai noi branduri ale caror colectii de sezon au fost adaugate în portofoliul de produse.

  • Livrare și retur gratuite

Livram produsele in termen de 1 – 4 zile in Romania, Bulgaria si Ungaria. De asemenea, îți oferim livrare gratuita pentru comenzile de peste 150 de RON și retur gratuit pentru orice comanda daca esti inregistrat pe site.

  • Autenticitatea produselor

Iti punem la dispoziție produse 100% originale alese de către echipa noastră de Achizitii direct de la producători sau distribuitori autorizați ai brandurilor internaționale. Mai mult, avem echipe dedicate care verifica calitatea produselor si care se asigura de originalitatea acestora.

  • Serviciu Clienti 7 zile din 7

Suntem alături de tine și îți raspundem prompt la orice întrebare! Ne mandrim cu un Serviciu Clienti prietenos, care este disponibil in fiecare zi prin e-mail, chat si la numarul de telefon: 0215 699 123 /  021 200 4250. Toate detaliile de contact sunt aici.

  • Cumpara in miscare

Știm ca ai o viața activa, ești mereu în mișcare și ca inspiratia pentru noi outfituri te poate surprinde oriunde si oricand. Astfel, venim în intampinarea ta cu aplicatii dedicate pentru iPhone, iPad si Android, prin care ai acces rapid în shop. Aplicatiile pot fi descarcate aici.